Hirdetés

trapezlemez.lap.hu / Trapézlemez gyártás Mo.

Trapézlemez gyártás Mo.

Trapézlemezek gyártása és forgalmazása.Cégünk vállalja egyedi méretű trapézlemezek gyártását rövid határidővel, esetenként azonnal készletről. Többféle színben és kivitelben ( Ran 20 , Ran 35 ) max:12m hosszúságig. Kérjük minden esetben egyeztessen telefonon vagy email-ben, de akár személyesen is. Megtalál minket Jászberényben a Mező u. 58 alatt.

Nagykállói székhellyel

Cégünk az acélkereskedelemben és gyártásban több mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezik és mára már három telephelyen folytatja tevékenységét. Termékeink a következők: trapézlemezek, hullámlemezek, cserépmintás lemezek, szőlészeti fém támrendszere

Hajdúszoboszló székhellyel

Trpézlemezgyártás 20mm és 40mm-es bordamagassággal. Nagyszekeres székhellyel.

Kiskunfélegyházi székhellyel

Metalucon

Debrecen-Apafai székhellyel.

Budapesti székhellyel

Cserepeslemez, trapézlemez gyártás szállítás - Steel-Lemez Kft. Újfehértói székhellyel.

Trapézlemez és cserepeslemez gyártás Dabason, az ország szívében. I. osztályú acéllemez alapanyagunknak köszönhetően kiváló minőségű lemezeket gyártunk, akár antikondenzációs filcbevonattal is. Kínálatunkban megtalálhatók a cserepeslemez és trapézlemez kiegészítők is: rögzítő elemek, élhajlított elemek és tömítőprofil.

Az ARON PROFIL Trapézlemez gyártó Békés megyében, Vésztőn foglalkozik acéltermékek, trapézlemez, cserepeslemez, hullámlemez gyártásával, forgalmazásával. Fontos, hogy termékeinket az ország bármely pontjára elszállítjuk! A legyártott trapézlemezekből mindig van akciós raktárkészlet, ezért érdemes gyakran látogatni oldalunkat.

Meghatározás:

Rendszerezett információk a trapézlemezek típusairól, kiegészítőkröl és a kapcsolatos vállalkozásokról, városonként. Megtalálhatók hazai és EU-s gyártók forgalmazók, beépítők.

Rendszerezett információk a trapézlemezek típusairól, kiegészítőkröl és a kapcsolatos vállalkozásokról, városonként. Megtalálhatók hazai és EU-s gyártók forgalmazók, beépítők.

Szponzorált hirdetések

Google PageRank

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Trapézlemez gyártás Mo.
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés