Hirdetés

trapezlemez.lap.hu / Trapézlemez gyártás Mo.

Trapézlemez gyártás Mo.

Trapézlemezek méretregyártása, szállítással. Nyíregyházi székhellyel.

Trapézlemez, szendvicspanel, acélszerkezet gyártása és forgalmazása

Trapézlemezek gyártása és forgalmazása.Cégünk vállalja egyedi méretű trapézlemezek gyártását rövid határidővel, esetenként azonnal készletről. Többféle színben és kivitelben ( Ran 20 , Ran 35 ) max:12m hosszúságig. Kérjük minden esetben egyeztessen telefonon vagy email-ben, de akár személyesen is. Megtalál minket Jászberényben a Mező u. 58 alatt.

Nagykállói székhellyel

Cégünk az acélkereskedelemben és gyártásban több mint 10 év szakmai tapasztalattal rendelkezik és mára már három telephelyen folytatja tevékenységét. Termékeink a következők: trapézlemezek, hullámlemezek, cserépmintás lemezek, szőlészeti fém támrendszere

Hajdúszoboszló székhellyel

Trpézlemezgyártás 20mm és 40mm-es bordamagassággal. Nagyszekeres székhellyel.

Kiskunfélegyházi székhellyel

Metalucon

Debrecen-Apafai székhellyel.

Budapesti székhellyel

Cserepeslemez, trapézlemez gyártás szállítás - Steel-Lemez Kft. Újfehértói székhellyel.

Trapézlemez és cserepeslemez gyártás Dabason, az ország szívében. I. osztályú acéllemez alapanyagunknak köszönhetően kiváló minőségű lemezeket gyártunk, akár antikondenzációs filcbevonattal is. Kínálatunkban megtalálhatók a cserepeslemez és trapézlemez kiegészítők is: rögzítő elemek, élhajlított elemek és tömítőprofil.

Az ARON PROFIL Trapézlemez gyártó Békés megyében, Vésztőn foglalkozik acéltermékek, trapézlemez, cserepeslemez, hullámlemez gyártásával, forgalmazásával. Fontos, hogy termékeinket az ország bármely pontjára elszállítjuk! A legyártott trapézlemezekből mindig van akciós raktárkészlet, ezért érdemes gyakran látogatni oldalunkat.

Meghatározás:

Rendszerezett információk a trapézlemezek típusairól, kiegészítőkröl és a kapcsolatos vállalkozásokról, városonként. Megtalálhatók hazai és EU-s gyártók forgalmazók, beépítők.

Szponzorált hirdetések

Google PageRank

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Trapézlemez gyártás Mo.
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés